Wie ben ik?

Ik ben Cyrano Opdebeke. Geboren en getogen in Maastricht maar al ruim 25 jaar in Tilburg woonachtig.

Ik kom uit een ondernemersgezin waar slim en goed werken met de paplepel is ingegoten. Ik ben werkzaam geweest als taxichauffeur en verzorgde daarnaast hoge-snelheids-orgaantransporten voor Eurotransplant. In mijn tijd bij defensie was ik plaatsvervangend pelotonscommandant voor de 52e Lichte transport compagnie in Tilburg waar ik verantwoordelijk was voor een peloton vrachtauto’s.

Na de afronding van mijn studie aan de Universiteit van Tilburg (destijds KUB) heb ik lang gewerkt in de financiële sector.

Mede door mijn grote liefde voor het auto- en motor-rijden was een eigen autorijschool mijn droom. Na de omscholing aan de Verkeersacademie heb ik stage gelopen bij Verkeersschool Tilburg en heb daarna gewerkt voor één van de betere rijscholen van Tilburg/Brabant. De stap naar werken met alleen nog maar eigen leerlingen heeft mij daarna alleen maar voldoening gebracht.

Heb je interesse in een proefles of een nadere kennismaking, app of bel me op 06-44058102, ik bel handsfree. Mailen mag natuurlijk ook.